Άρχισαν τα όργανα με τα θύματα απο τους εμβολιασμούς να επεκτείνονται στις νεότερες ηλικίες!

Δυστυχώς αρχίζουν να επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες για τον εμβολιασμό με τα πειραματικά εμβόλια σε νέους ανθρώπους στη χώρα μας, καθώς μια 36χρονη γυναίκα απο την Λέσβο εισήχθη μετα απο επείγουσα αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο των Αθηνών μετα απο θρόμβωση κι εγκεφαλική αιμοραγία που εμφάνισε λίγες ημέρες μετα τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Astra Zeneca! Είχαν προηγηθεί 2 σοβαρά περιστατικά θρομβώσεων στην Κρήτη που ακόμη δεν έχουν αποσαφηνιστεί η κατάληξη και η αιτία αλλά κι ένας θάνατος 39χρονου μοντέλου στην Κύπρο! Επίσης σήμερα κατέληξε, δυστυχώς, και μια 63χρονη γυναικα απο την Λέσβο που είχε υποστεί θρομβοεμβολικό επεισόδιο μετα τον εμβολιασμό της με Astra Zeneca!

Επειδή το ιστολόγιο αυτό θα φιλτράρει όλες τις πληροφορίες και θα προσπαθεί πάντα να αναφέρεται αποκλειστικά με επιβεβαιωμένα στοιχεία δε θα ασχοληθεί με πλείστες περιπτώσεις θανάτων και σοβαρότατων  παρενεργειών που αναφέρονται στα σόσιαλ μίντια απο συγγενείς των θυμάτων κι έχουν καταγραφεί αλλά θα παρουσιάσουμε, εν καιρώ, τη θλιβερή πραγματικότητα αυτού που θεωρούμε ενα τεράστιο προμελετημένο και μάλιστα πολύ βιαστικά ενορχυστρωμένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας απο την ελίτ που ελέγχει τις κυβερνήσεις και προσπαθεί να επιβάλει τη νέα επανεκκίνηση που οραματίζεται με αφορμή την νόσο covid-19! 

Υπέρτατος σκοπός είναι να αφυπνιστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας και να δούνε την αλήθεια καταπολεμώντας τον φόβο που καλλιεργείται συστηματικά απο τα εξαγορασμένα ΜΜΕ της χώρας αλλά κι ολόκληρου του πλανήτη! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί κανείς δεν μιλάει για τους φυσικούς τρόπους ενίσχυσης του ανοσοποιητικού;

Δημοσιογράφοι ή μήπως πιο σωστά πλασιέ εμβολίων!

Θάνατος λίγες μέρες μετά το εμβόλιο; Η υπόθεση ερευνάται! Θάνατος με θετικό τεστ covid; Αιτια θανάτου: covid