Το εμβόλιο είναι ξεκάθαρα προσωπική επιλογή!

 Το ιστολόγιο τούτο θα ασχοληθεί με διάφορα θέματα της επικαιρότητας, με μια μεγαλυτερη προσήλωση στην γεωπολιτική και  στην οικονομία με κεντρο ενδιαφέροντος την χώρα μας! Ωστόσο, η αφορμή δημιουργίας του στάθηκε η τεραστια οικονομική καταστροφή που έφεραν τα μέτρα περιορισμού και η κατάργηση συνταγματικά κατοχυρωμένων ατομικών ελευθεριών των πολιτών στο όνομα της νόσου covid-19 της οποίας η ύπαρξη δεν αμφισβητείται απο τον δημιουργό του ιστολογίου! Ως εκ τούτου, θα μονοπωλήσει αρκετά το ενδιαφέρον μας καθότι επηρεάζει άμεσα την οικονομική και κοινωνική πρόοδο της χώρας καθώς και την καθημερινότητα εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας!

Με απόλυτο σεβασμό στην απόφαση του καθενός και χωρίς να υπάρχει η παραμικρή πρόθεση να λοιδωρήσουμε όσους έσπευσαν να εμβολιαστούν αλλά και όσους παραμένουν πολύ επιφυλακτικοί διατυπώνουμε την πεποίθηση οτι η απόφαση είναι μια επιλογή απόλυτα προσωπική, και δεν θα πρέπει να στηρίζεται ούτε σε πολιτικά, ούτε σε φυλετικά, ούτε σε οποιαδήποτε άλλα κριτήρια που τείνουν να διχάσουν  την κοινωνία μας γιατί έχει παρατηρηθεί ήδη μια τάση διάκρισης σε αρνητές, υποστηρικτές, μορφωμένους, αμόρφωτους, ψεκασμένους ή όχι! 

Κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει κανέναν να εμβολιαστεί χωρίς να το θέλει κι αυτό είναι συνταγματικό δικαίωμα που διακηρύχθηκε και απο το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και απο το ελληνικο συνταγμα το οποίο καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να αγνοήσει! Ωστόσο, παρατηρουμε την κυβέρνηση να επεξεργάζεται έμμεσους τρόπους να επιβάλει την υποχρεωτικότητα παρακάμπτοντας το σύνταγμα, να αναφέρεται με υπερηφάνεια στους σχεδόν 5 εκατομμύρια εμβολιασμούς ειτε και με τις 2 ειτε με τη 1η δόση που πέτυχε αλλά παράλληλα και τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει σήμερα 2.433 νέα κρούσματα και 50 νέους θανάτους σε πολύ λιγότερους δειγματοληπτικούς ελέγχους απο τους 85.000 που  διεξείγαγε προ μερικών εβδομάδων, συγκεκριμένα περί τους 47.000! Εύκολα κατανοητό πως το μονο που γίνεται είναι να μειώνονται οι έλεγχοι σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να πέσουν τα κρούσματα παρα τον ικανοποιητικό ρυθμό εμβολιασμών και να μην πληγεί η τουριστική περίοδος! Έτσι γεννιούνται νέα ερωτήματα που θα μας απασχολησουν όπως: α) είναι αποδοτικά τα εμβόλια στον περιορισμό της μετάδοσης; β) μήπως οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι αυξομειωνονται κατα πώς θέλουν και συμφέρει τις αρχές και τέλος πόσο αξιόπιστο είναι το αποτέλεσμα αυτών των ελέγχων;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί κανείς δεν μιλάει για τους φυσικούς τρόπους ενίσχυσης του ανοσοποιητικού;

Δημοσιογράφοι ή μήπως πιο σωστά πλασιέ εμβολίων!

Θάνατος λίγες μέρες μετά το εμβόλιο; Η υπόθεση ερευνάται! Θάνατος με θετικό τεστ covid; Αιτια θανάτου: covid