Πληθαίνουν τα περιστατικά θρομβώσεων απο τα εμβόλια! Πληθαίνουν και οι νοσηλείες και εμβολιασμένων στις κλινικές κόβιντ των κρατικών νοσοκομείων!

 Καθημερινό εχει γίνει πλέον το φαινόμενο των θρομβώσεων, απο τα διάφορα σκευάσματα των εταιριών πειραματικών εμβολίων, καθώς και άλλων παρενεργειών όπως εγκεφαλικές αιμοραγίες, πνευμονικές εμβολές κλπ που στέλνουν όλων των ηλικιών ανθρώπους στα νοσοκομεία της χώρας μας! Πολύ λίγα τα καταγεγραμμένα περιστατικά που ερευνώνται για σύνδεση με τους εμβολιασμούς αλλά πολύ περισσότερα αυτά που αναφέρονται απο συγγενείς και φίλους στα κοινωνικά δίκτυα που έχασαν ή κινδύνεψαν να χάσουν τους δικούς τους ανθρώπους λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό τους αλλά δεν έρχονται στην δημοσιότητα! 

Όπως δεν έρχεται πλέον στη δημοσιότητα, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κόβιντ που εισέρχονται για νοσηλεία στα κρατικά νοσοκομεία της χώρας και αφορά εμβολιασμένους και με τις 2 ή τουλάχιστον 1 δόση εμβολίου! Οι πληροφορίες, βλέπετε,  που μας έρχονται απο πηγές μας σε κάποια κρατικά νοσοκομεία ειναι οτι στα νέα κρούσματα κόβιντ που χρήζουν νοσηλείας το ποσοστό των εμβολιασμένων είναι μοιρασμένο περίπου στο μισό! Θα θυμάστε οτι για ενα πολύ μικρό χρονικό διάστημα γίνοταν στις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ διαχωρισμός ανάμεσα στις δύο κατηγορίες για τους ευννόητους λόγους! 

Επειδή όμως κι αυτό το παραμύθι δεν είχε δράκο και απαγορεύεται ρητά και  κατηγορηματικά  να φανεί στο ευρύ κοινό οτι και οι εμβολιασμένοι νοσούν και νοσηλεύονται, εγκαταλειφθηκε πολύ γρήγορα η πρακτική του διαχωρισμού κι έτσι τα νέα κρούσματα μπαίνουν όλα πλέον σε ένα τσουβάλι!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί κανείς δεν μιλάει για τους φυσικούς τρόπους ενίσχυσης του ανοσοποιητικού;

Δημοσιογράφοι ή μήπως πιο σωστά πλασιέ εμβολίων!

Θάνατος λίγες μέρες μετά το εμβόλιο; Η υπόθεση ερευνάται! Θάνατος με θετικό τεστ covid; Αιτια θανάτου: covid