Η "συνωμοσία" που έγινε βεβαιότητα με αποδείξεις!

 Πρίν λίγο περισσότερο απο έναν χρόνο πολλοί ανάμεσά μας που αναζητήσαμε την αλήθεια εκφράσαμε την βεβαιότητα οτι ο κορωνοιός ειναι ανθρώπινο δημιούργημα κι ερευνήσαμε τις ενδείξεις και τους σκοπούς που θα εξυπηρετήσει η χρησιμοποίηση του ως μέσο διάλυσης των οικονομιών και περιορισμού των ατομικών μας ελευθεριών!

Τώρα έρχεται η πανηγυρική δικαίωση των πρώην συνωμοσιολόγων με τις ομολογίες να δημοσιεύονται μέσα και απο συστημικά τηλεοπτικά δίκτυα, τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάϊντεν, (που τόσο ωφελήθηκε απο την παράλυση της αμερικανικής οικονομίας λόγω των μέτρων περιορισμού για να κερδίσει τις εκλογές) να δίνει τώρα εντολή να ερευνηθεί η προέλευση του κορωνοιού  και να του παραδοθεί πόρισμα εντός 90 ημερών! Τον επικεφαλής επιδιομιολόγο και υπεύθυνο διαχείρισης της πανδημίας και επι Τράμπ δρ. Φάουτσι να κατηγορείται για χρηματοδότηση του εργαστηρίου της Γιουχαν! Επίσης, μια ΜΚΟ (αλλοίμονο, δε λείπουνε ποτέ αυτες) να εμπλέκεται στην όλη υπόθεση καθώς και το αμερικανικό κράτος το οποίο διαμέσου του αμαρτωλού ιδρυματος Bill & Melina Gates να εικάζεται οτι "επένδυσε" 40 εκατομμυρια δολλάρια στα πειράματα του εργαστηρίου!

Κατά τη προσφιλή τακτική της ελίτ μάλλον τελείωσε επιτυχώς η αποστολή του δρ. Φάουτσι και ήρθε η ώρα να αποσυρθεί απο το προσκήνιο, και είναι η ώρα να κατηγορηθεί η Κίνα που δεν αρέσει στην ελίτ και να πληγεί οικονομικά πληρώνοντας τεράστιες αποζημιώσεις! Όταν βέβαια τα έλεγε ο Τράμπ αυτά που ήταν κόκκινο πανί για τους παγκοσμιοποιητές ήταν γελοιότητες, λεπτομέρεια αυτό για τους έχοντες μνήμη χρυσόψαρου!


Δείτε το βιντεο



https://youtu.be/lgRkTjI4KpU







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί κανείς δεν μιλάει για τους φυσικούς τρόπους ενίσχυσης του ανοσοποιητικού;

Δημοσιογράφοι ή μήπως πιο σωστά πλασιέ εμβολίων!

Θάνατος λίγες μέρες μετά το εμβόλιο; Η υπόθεση ερευνάται! Θάνατος με θετικό τεστ covid; Αιτια θανάτου: covid