Γιατί κανείς δεν μιλάει για τους φυσικούς τρόπους ενίσχυσης του ανοσοποιητικού;


Στην αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας έχει γίνει πανάκεια το εμβόλιο και τίποτα άλλο! Πέρα απο τις εναλλακτικές θεραπείες με διάφορα φάρμακα που αποδείχθηκαν πολύ αποτελεσματικά κατά της νόσου αλλά έχουν "θαφτεί" με κάθε τρόπο παρότι έσωσαν ζωές και για τα οποία θα μιλήσουμε σε ξεχωριστή ανάρτηση, μεγάλη εντύπωση προξενεί το γεγονός οτι δεν γίνεται ο παραμικρός λόγος για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού που μπορούμε να πετύχουμε με ένα σωρό τρόπους για να διατηρηθούμε υγιείς!

Καθημερινά στα δελτία ειδήσεων ακούμε τους διάφορους "ειδικούς" να μιλάνε μόνο για τα εμβόλια, να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τους θανάτους και τις δυσάρεστες παρενέργειες τονίζοντας μόνο τα ωφέλη που υπερτερούν των όποιων απωλειών λες και μιλάμε για άψυχα αντικειμενα κι όχι για υγιείς, μέχρι πρότινος, ανθρώπους που είτε αποκτούν προβλήματα υγειας ξαφνικά που θα κουβαλούν για την υπόλοιπη ζωή τους είτε χάνουν ακόμα και την ίδια τη ζωή τους βυθίζοντας τους οικείους τους στο πένθος! 

Κανέναν δεν ακούσαμε να μιλάει για τις επιπτώσεις απο το κλείσιμο κάθε δραστηριότητας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό που στέρησε σε δεκάδες χιλιάδες παιδιά, εφήβους και νέους ανθρώπους το δικαίωμα στη σωματική άσκηση, το κλείσιμο των γυμναστηρίων, το κλείσιμο των υπαίθριων χώρων αναψυχης, την απαγόρευση των δραστηριοτήτων στην φύση όπως το κυνήγι, το ψάρεμα, την κωπηλασία, το κανόε καγιάκ και τόσα άλλα που ευχαριστούν χιλιάδες ανθρώπους και τονώνουν την ψυχική και σωματική υγεία τους!

Καμία αναφορά στη τεράστια σημασία μιας ισορροπημένης διατροφής με βιταμίνες μέταλλα και ιχνοστοιχεία, στην κατανάλωση των τροφών που είναι πλούσιες στη πολύτιμη βιταμίνη C που θωρακίζει την φυσική άμυνα του οργανισμού ενάντια σε κάθε ιό γρίπης! Επέβαλαν απαγόρευση κυκλοφορίας κι εγκλεισμό στερώντας μας την έκθεση στον ήλιο και τη δυνατότητα σύνθεσης της πολυτιμης βιταμίνης D που είναι τόσο πολύ απαραίτητη για την αναπτυξη των οστών των παιδιών μας με την απορρόφηση του ασβεστίου κι ολων των μετάλλων που εγγυώνται την σωστή λειτουργία του μυοσκελετικού μας συστήματος!

Ξεχάσανε να τονίζουν ακόμα και τη σημασία της ατομικής υγιεινής και για όλα τα δεινά φταίνε πια μονο όσοι επιμένουν να παραμένουν ανεμβολίαστοι!!! Η ελευθερία και η σωτηρία μας εξαρτάται μόνο απο ενα εμβόλιο που κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς περιέχει, πόσο αποτελεσματικό ειναι, τι μακροχρόνιες παρενέργειες θα έχει στην υγεία μας! Μόνο κάνε το εμβόλιο και σκάσε, ακόμα κι αν νόσησες απο τον ιό γιατί δεν δεν είναι αρκετή η φυσική ανοσία που απέκτησες, σκάσε και τράβα να εμβολιαστείς γιατί εσύ θα φταίς για το 4ο κύμα που θα έρθει μόλις φύγουν οι τουρίστες απο τη χώρα!!! Παράνοια δίχως τέλος!!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δημοσιογράφοι ή μήπως πιο σωστά πλασιέ εμβολίων!

Θάνατος λίγες μέρες μετά το εμβόλιο; Η υπόθεση ερευνάται! Θάνατος με θετικό τεστ covid; Αιτια θανάτου: covid