Θάνατος λίγες μέρες μετά το εμβόλιο; Η υπόθεση ερευνάται! Θάνατος με θετικό τεστ covid; Αιτια θανάτου: covid

Ενω οι αναφορές στα σοσιαλ μίντια αυξάνονται καθημερινά για έκτακτες νοσηλείες έως και θανάτους ανθρώπων κάθε ηλικίας λίγες μέρες αφότου έλαβαν κάποια δόση απο τα σκευάσματα των πειραματικών εμβολίων, παρατηρείται το εξής παράδοξο: σε όλες τις περιπτωσεις σοβαρών περιστατικών που ακολούθησαν μετα τον εμβολιασμό η συσχέτιση ερευνάται κι αναζητούνται και υποκείμενα νοσήματα που πιθανώς προϋπήρχαν σε άγνοια του παθόντα!!! Μάλιστα!!! Με το δούλεμα που πέφτει σηκώνουμε τα χέρια ψηλά κύριοι!! Καταρχήν, αυτό σημαίνει οτι αγνοείτε την ορθή διαδικασία εμβολιασμού όπως την γνωρίζουμε απο μωρά παιδιά όλοι μας! 

Όλοι γνωρίζουμε πως πριν δεχτεί ενα εμβόλιο οποιοσδήποτε άνθρωπος θα πρεπει να ερευνηθεί έστω και υποτυπωδώς το ιατρικό ιστορικό του και να γίνει μια τυπική ακροαστική εξέταση για να βεβαιωθεί, αυτός που θα κανει την ένεση, οτι δεν πάσχει απο κάποια απλή γρίπη πχ που πιθανως δημιουργήσει  επιπλοκή και είναι ασφαλές να προχωρήσει τη διαδικασία! Έτσι γινόταν πάντα τα εμβόλια, με αυτό το πρωτόκολλο!!!  Αν αυτό δεν τηρείται τώρα, είναι έγκλημα κύριοι! 

Πολλοί άνθρωποι πλέον κανουν γενικές εξετάσεις λίγο πριν εμβολιαστουν,  για να είναι σίγουροι οτι δεν συντρέχει κάποιος σοβαρός κίνδυνος να κινδυνέψει η ζωή τους απο κάποιο υποκείμενο νόσημα που πιθανόν αγνοούν! Όπως όμως εξελίσσεται η όλη ιστορία, με τα έμφραγματα, τις εγκεφαλικές αιμορραγίες, τις θρομβώσεις και τις πνευμονικές εμβολές να δίνουν και να παίρνουν,  θα ήταν προτιμότερο οι   υποψηφιοι για εμβολιασμό να κάνουν μια ασφάλεια ζωής, για να είναι σίγουροι οτι αν τύχει κι αφήσουν πίσω την οικογένεια τους θα έχουν τουλάχιστον μια αποζημίωση! Είναι σκληρό, αλλά δεδομένου οτι υπάρχει ακαταδίωκτο για τις φαρμακοβιομηχανίες που θυσαυρίζουν απο τα πειραματικά εμβόλια, και δεν υπάρχει κανένας άλλος να αναλάβει την ευθύνη ωστε να στραφεί ποινικά εναντίον του αυτός που θα του τύχει η στραβη, δεν υπάρχει άλλη λύση δυστυχώς!!! 

Αναρωτιώμαστε ειλικρινά, για ποιο λόγο επιμένετε να μη συνδέετε άμεσα τα εμβόλια με θανάτους υγιών ατόμων μέχρι τον εμβολιασμό τους; Εσείς δεν είσαστε αυτοί που βαφτίζετε κάθε κρούσμα covid που καταλήγει στα νοσοκομεία, σε  θάνατο covid ακομα κι αν πάσχει απο 5 διαφορετικά υποκείμενα νοσήματα που μπορεί να είναι αιτία; Που δεν επιτρέπετε μάλιστα την νεκροψία-νεκροτομή και δεν δέχεστε αλλη αιτία θανάτου; Που δεν επιτρέπετε την εκταφή για πόσα χρόνια και υποδείξατε να ενταφιάζονται τα θύματα με 2 σακούλες τυλιγμένα, αγνοώντας βασικό κανόνα ιατρικής οτι κανένας ιός δεν επιζεί πάνω απο λίγα λεπτά χωρίς ξενιστή και δε μπορεί να μολυνει το περιβαλλον; Γιατί αυτή η τόσο αντιφατική αντιμετώπιση; Εμείς γνωρίζουμε τον λόγο!

Να γνωρίζετε κι εσείς οτι η υποκρισία και η κοροϊδία σας έχει ξεπεράσει κάθε όριο με αυτές τις αλλοπρόσαλες τακτικές αντιμετώπισης των θυμάτων, προκαλούν το κοινό αίσθημα δικαίου, και δε θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να λάμψει η αλήθεια για τους σκοπούς σας, και να λογοδοτησετε στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματα σας κατα της ανθρωπότητας!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί κανείς δεν μιλάει για τους φυσικούς τρόπους ενίσχυσης του ανοσοποιητικού;

Δημοσιογράφοι ή μήπως πιο σωστά πλασιέ εμβολίων!