ΗΠΑ: Ομάδα 1.000 δικηγόρων και 10.000 γιατρών ενώνονται ενάντια στο σκάνδαλο απάτης του κορωνοϊού!

 



Στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο οι μεγάλες αποκαλύψεις απο τις έρευνες ιατρικών ομαδων, έχουν σκορπίσει την ανησυχία και την οργή και ωθούν σε μαζικές κινητοποιήσεις σε διάφορες πόλεις του κόσμου κατά των lockdown και των εμβολίων, καθως και σε οργανωμενες νομικές ενέργειες για να διωχθούν ποινικά οι οργανωτές αυτού που ονομάζεται ανοιχτά πλέον η "απάτη covid-19"!

Συγκεκριμένα, σε Ρότερνταμ, Λονδίνο, Βενετία, Γενεύη, πολλές πόλεις της Γερμανίας, της Τσεχίας και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου διοργανώθηκαν μαζικές διαδηλώσεις, την περασμένη εβδομάδα, με μεγάλη συμμετοχή με συνθήματα κατά των lockdown και των εμβολίων και οι πλατφόρμες των σοσιαλ μίντια γέμισαν με βίντεο απο αυτές! Φυσικά οι διαμαρτυρίες αυτές δεν αποτελούν είδηση για τα ελεγχόμενα mainstream media που αποκρύπτουν συστηματικά οποιαδήποτε πληροφορία δεν αρέσει στο νεοταξικό κατεστημένο σχετικα με τον κορωνοϊό και το ευρύ κοινό δε θα τις μάθει ποτέ!

Στις ΗΠΑ, σύμφωνα με ένα άρθρο, μια μεγάλη ομάδα 10.000 γιατρών και 1.000 δικηγόρων με επικεφαλής  τον Δρ Reiner Fuelmich ενώνουν δυνάμεις και υποβάλλουν αγωγή για να ασκηθεί δίωξη σε ενα δικαστήριο τύπου " Νυρεμβέργης 2" κατά των υπευθύνων για αυτό που αποκαλούν σκάνδαλο απάτης covid! 

Ο Reiner Fuelmich, γερμανός δικηγόρος που έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στη Γερμανία και στις ΗΠΑ,  έχει πρωτοστατήσει σε μεγάλες καταδίκες τα προηγουμενα χρόνια εταιριών κολοσσών της Γερμανίας όπως της Volkswagen το 2015 σε μια υπόθεση που αφορούσε αλλοιωμένους μετατροπείς καταλυτών καθώς στην υπόθεση της μεγαλυτερης τράπεζας της Ευρώπης, της γερμανικής Deutsche Bank που διατάχθηκε πρόσφατα, απο το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, να πληρώσει αποζημίωση υψους 130 εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ, για διεφθαρμένες πρακτικές ξεπλύματος χρήματος, δωροδοκία και απάτες μεταξύ των ετών  2009 και 2016!

Η ομάδα του δρ Fuelmich ισχυρίζεται οτι η στατιστική θανάτων στα επίσημα στοιχεία δεν έδειξε πουθενά αύξηση λόγω της covid-19 σε σύγκριση με προηγούμενα έτη, και οτι τα τεστ που χρησιμοποιήθηκαν για τον εντοπισμό της νόσου ήταν ελαττωματικά και χρησιμοποιήθηκαν για διάπραξη εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας! Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζει η ομάδα οτι τα PCR tests δεν σχεδιάστηκαν ποτέ για την ανίχνευση παθογόνων και είναι 100% ανακριβή στους 35 κύκλους! Όλα τα PCR tests που παρακολουθούνται απο το CDC , το Κεντρο Ελέγχου Λοιμώξεων των ΗΠΑ, είναι ρυθμισμένα στους 37 μέχρι 45 κύκλους! Ωστόσο, το CDC αναγνωριζει οτι το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι αξιοπιστο σε δοκιμές άνω των 28 κύκλων! Επομένως, πάνω απο το 90% των θετικων περιπτώσεων/λοιμώξεων  covid είναι άκυρο με αυτά τα λάθος τεστ! 

Η ομάδα του Fuelmich, καταλήγει το άρθρο, ισχυρίζεται οτι: το πειραματικό εμβόλιο παραβιάζει και τους 10 κώδικες της Νυρεμβέργης κατι που μπορεί να οδηγήσει στην θανατική ποινή όσους παραβιάζουν αυτους τους διεθνείς νόμους!


ΠΗΓΗ: https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/1000-lawyers-10000-doctors-join-together-file-lawsuit-prosecute-2nd-nuremburg-tribunal-corona-fraud-scandal/


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί κανείς δεν μιλάει για τους φυσικούς τρόπους ενίσχυσης του ανοσοποιητικού;

Δημοσιογράφοι ή μήπως πιο σωστά πλασιέ εμβολίων!

Θάνατος λίγες μέρες μετά το εμβόλιο; Η υπόθεση ερευνάται! Θάνατος με θετικό τεστ covid; Αιτια θανάτου: covid