Η Κολομβία των Βαλκανίων!

 



Δεν έχουν τέλος οι δολοφονίες ανθρώπων της νύχτας ή δημοσιογράφων όπως ο Γιώργος Καραϊβαζ, με συμβόλαια θανάτου, στη χώρα που έχει μετατραπεί σε Κολομβία των Βαλκανίων! Έτσι, σε λιγότερο απο ένα 24ωρο ειχαμε την εν ψυχρώ δολοφονία χθές το απόγευμα στα Σεπόλια ενός σεσημασμένου, για εμπλοκή σε συμμορίες ναρκωτικών, 32χρονου Βορειοηπειρώτη και σήμερα το πρωί, στη Βάρη της Αττικής, την μαφιόζικη εκτέλεση του 39χρονου Πατρινού πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, ο οποίος φέρεται να είχε σχέσεις με κυκλώματα της νύχτας! 

Η τελευταία, χρονικά, δολοφονία αποτελεί την 4η κατά σειρά μετά την μαφιόζικη εκτέλεση του καλού δημοσιογράφου Γ.Καραϊβαζ, που έλαβε χώρα μέρα μεσημέρι έξω απο το σπίτι του στη Ν.Σμύρνη, και είχε γίνει αιτία να γραφτούν πολλά στον διεθνή Τύπο για τις συνθήκες που επικρατούν  στην Ελλάδα!

Έχει χαθεί πια το μέτρημα των εν ψυχρώ δολοφονιών που σημειώθηκαν μετά την περσινή απόπειρα, που για λίγα εκατοστά κόντεψε να στοιχίσει τη ζωή σε έναν άλλο δημοσιογράφο, τον Στέφανο Χίο! Η Αστυνομία, υπο την ηγεσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κυρίου Χρυσοχοΐδη, δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει  ούτε έναν ένοχο, μέχρι στιγμής,  και όλες αυτές οι υποθέσεις παραμένουν ανεξιχνίαστες! 

Να σημειώσουμε οτι η έξαρση της εγκληματικότητας ήταν ένας απο τους κύριους λόγους που καταψηφίστηκε η προηγούμενη κυβέρνηση, και η σημερινή κυβέρνηση υποσχέθηκε, προεκλογικά, την ασφάλεια των πολιτών! Η κατάσταση όμως όχι απλά δεν έχει βελτιωθεί στο ελάχιστο, αλλά οι ληστείες σε βάρος ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων, κυρίως, πολύ συχνά μετά φόνου ή ανελέητου ξυλοδαρμού, καθώς και οι μαφιόζοκες εκτελέσεις με συμβόλαια θανάτου έχουν γίνει καθημερινά θέματα στο αστυνομικό δελτίο με τους δράστες στην πλειοψηφία των υποθέσεων να παραμένουν ασύλληπτοι! 

Αντίθετα, η Αστυνομία έχει επιδείξει ιδιαίτερο ζήλο, ομολογουμένως, στην επιβολή προστίμων για μη ορθή χρήση μάσκας, μη τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των τραπεζικαθισμάτων και γενικά μη εφαρμογή των μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού σε απλούς πολίτες και στους επαγγελματίες της εστίασης και ψυχαγωγίας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί κανείς δεν μιλάει για τους φυσικούς τρόπους ενίσχυσης του ανοσοποιητικού;

Δημοσιογράφοι ή μήπως πιο σωστά πλασιέ εμβολίων!

Θάνατος λίγες μέρες μετά το εμβόλιο; Η υπόθεση ερευνάται! Θάνατος με θετικό τεστ covid; Αιτια θανάτου: covid