Οι αριθμοί θανάτων και παρενεργειών απο τα εμβόλια προκαλούν πλέον ίλιγγο

 

Ο αληθινός τρόμος προκαλείται πλέον απο τους θανάτους και τις παρενέργειες των εμβολίων που καταγράφονται και δημοσιεύονται στην ευρωπαϊκή βάση δεδομένων! Οι αριθμοί αυξάνονται όπως παρατηρόυμε με γεωμετρική πρόοδο, παράλληλα με τους εμβολιασμούς, εβδομάδα με την εβδομάδα, με τους θανάτους να ξεπερνούν τους 12.000 και τις παρενέργειες να αγγίζουν το 1.200.000  ως και την 22η Μαΐου! Να σημειώσουμε πως δεν καταγράφονται σε αυτή τη βάση οι θάνατοι και οι παρενέργειες στο Ηνωμένο Βασίλειο, που εμβολιάζει κυρίως με το σκεύασμα της AstraZeneca, καθώς διατηρεί δική του βάση καταγραφής! 

Οι αντιδράσεις πληθαίνουν με πολλές οργανωμένες νομικές ομάδες στη Γερμανία να αμφισβητούν πλέον ανοιχτά στα γερμανικά δικαστήρια τα μέτρα περιορισμού και την νομιμότητα των εμβολίων ενώ στο Λονδίνο οργανώσεις πολιτών θα πραγματοποιήσουν στις 29/05 μεγάλη διαμαρτυρία για τους ίδιους λόγους! 

Η ανησυχία έχει ενταθεί σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο κι αναρωτιόμαστε πότε θα ξεσπάσει η οργή των ευρωπαϊκών λαών για τις δραματικές αλλαγές που επέφερε η πανδημία και η διαχείριση της, στη ζωή όλων!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί κανείς δεν μιλάει για τους φυσικούς τρόπους ενίσχυσης του ανοσοποιητικού;

Δημοσιογράφοι ή μήπως πιο σωστά πλασιέ εμβολίων!

Θάνατος λίγες μέρες μετά το εμβόλιο; Η υπόθεση ερευνάται! Θάνατος με θετικό τεστ covid; Αιτια θανάτου: covid