Το "δημοκρατικό" facebook και η δίχως τέλος λογοκρισία!

 


Άλλο ενα χαστούκι στο απαράδεκτο κοινωνικό μέσο του facebook που αλλοτε λογοκρίνει κι επιβάλει ποινές αποκλεισμού κι άλλοτε "θάβει" σχόλια που δεν αρέσουν στην ελίτ των νεοταξιτων που θέλουν να μας φέρουν την νέα εποχή τους!!!

Συγκεκριμένα δύο εργαζόμενοι στο εν λόγω μέσο διέρρευσαν σημειώσεις απο το "Project Veritas", ενα σχέδιο που δημιουργήθηκε για να εντοπίζονται οι χρήστες του fb που δηλώνουν αρνητικοί ή εκφράζουν διστακτικότητα για τα εμβολια του κορωνοιου! Με εναν νέο αλγόριθμο που έχει ήδη δοκιμαστεί, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, σε ενα μικρό ποσοστό χρηστών δίνεται η δυνατότητα να εντοπιστούν τα σχόλια όσων εκφράζουν διστακτικότητα για το εμβόλιο! Στη συνέχεια μάλιστα ανάλογα με το μέγεθος της διστακτικότητας διαχωριζονται τα σχόλια και οι χρήστες σε 3 επίπεδα και τα σχόλια είτε υποβαθμίζονται ειτε " εξαφανίζονται "! 

Σχόλιο ιστολογίου: η είδηση δεν μας εκπλήσσει καθόλου πλέον, καθώς το facebook έχει προ πολλού εμφανίσει το δικτατορικό πρόσωπο του απέναντι σε όσους δεν εξυπηρετούν κι αντιτίθενται στα συμφέροντα της ελιτ, μπλοκάροντας προφίλ και διαγράφοντας σχόλια που " δεν συμφωνούν με τους όρους της κοινότητας τους"! Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο και την είδηση την βαλαμε για να καταδειξουμε απλά και μόνο ποσο πολύ θέλουν να σε εμβολιάσουν και να καμφθεί με κάθε τρόπο η οποιαδήποτε επιφύλαξη διατηρείς ακομα στο μυαλό σου ως σκεπτόμενος άνθρωπος! Ι

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί κανείς δεν μιλάει για τους φυσικούς τρόπους ενίσχυσης του ανοσοποιητικού;

Δημοσιογράφοι ή μήπως πιο σωστά πλασιέ εμβολίων!

Θάνατος λίγες μέρες μετά το εμβόλιο; Η υπόθεση ερευνάται! Θάνατος με θετικό τεστ covid; Αιτια θανάτου: covid