Όχι μουσική στην εστίαση, με διπλή μάσκα και self test η είσοδος στα γυμναστήρια!

 


Η κυβέρνηση λοιπόν των λοιμωξιολόγων αποφάσισε και διέταξε (δια στόματος Ν.Χαρδαλιά): δεν θα περάσει το αντάρτικο με μουσική στην εστίαση και θα γυμνάζεστε με διπλή μάσκα και self test! Μάλιστα!

Ενώ οι πληροφορίες που έρχονται απο τα τουριστικά πρακτορεία για την χώρα μας είναι άκρως απογοητευτικές με ελάχιστα ξενοδοχεία να έχουν ανοίξει και τις κρατήσεις για τον μήνα Ιούνιο να είναι μηδαμινές, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην ναυαρχίδα της ελληνικής οικονομίας υποδεχόμενη τους τουρίστες χωρίς μουσική στους χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας κάτι που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία! Οι εργαζόμενοι στον μοναδικό τομέα που φέρνει ακόμα  έσοδα στην Ελλάδα  θα τραβάνε τα μαλλιά τους με την απόφαση των φωστήρων που έχουν το ακαταδίωκτο!!!

Στα γυμναστήρια θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα καταφέρουν οι άνθρωποι να τρέχουν διάδρομο και να σηκώνουν βάρη στα μηχανήματα εκγύμνασης δίχως ανάσα απο την ασφυξία που προκαλεί η μάσκα και μάλιστα διπλή! Έχει τελειώσει η λογική προ πολλού, καλό κουράγιο στους επαγγελματίες των θιγόμενων απο αυτές τις αποφάσεις επιχειρήσεων με τους φόρους που θα κληθούν να πληρώσουν κάτω απο τέτοιες συνθήκες λειτουργίας!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί κανείς δεν μιλάει για τους φυσικούς τρόπους ενίσχυσης του ανοσοποιητικού;

Δημοσιογράφοι ή μήπως πιο σωστά πλασιέ εμβολίων!

Θάνατος λίγες μέρες μετά το εμβόλιο; Η υπόθεση ερευνάται! Θάνατος με θετικό τεστ covid; Αιτια θανάτου: covid