Όλο και περισσότεροι ιατροί μιλούν για ακαταλληλόλητα των εμβολίων για την νόσο covid-19!





 Έχουν αρχίσει να αυξάνονται οι αντιδράσεις στην παγκοσμια επιστημονική κοινότητα με ολοένα και περισσότερους ιατρούς και ιατρικές ομάδες να κάνουν λογο για σοβαρά λάθη στη παρασκευή των εμβολίων και στην λανθασμένη μαζική χρήση τους για τον περιορισμό της πανδημίας! 

Διακεκριμένοι ιολόγοι έχουν περάσει στην επιθεση και μιλούν ανοικτά για τον κίνδυνο που ενέχει για τη δημοσια υγεία ο μαζικός εμβολισμός, που είναι σε εξέλιξη σε ολόκληρο τον κόσμο, με τραγικές συνέπειες χιλιάδων θανάτων και εκατοντάδων χιλιάδων σοβαροτατων παρενεργειών, μέχρι πρότινος υγιέστατων ανθρώπων! 

Συγκεκριμένα  ο Καναδος Dr. Brindle καθηγητής Ιικής Ανοσολογίας στο πανεπιστήμιο του Guelph αποκάλυψε πως ίσως έχουμε κάνει  ενα τρομακτικό λάθος με τα εμβόλια mRna που εισάγουν αντίγραφα πρωτεϊνών ακίδων του κορωνοϊού στο σώμα! Μέχρι τώρα γνωρίζαμε, είπε, οτι η πρωτεΐνη ακίδα ήταν στόχος για την παραγωγή αντιγόνων απο τον οργανισμό! Τώρα γνωρίζουμε οτι η πρωτεΐνη αυτή κυκλοφορεί στο αίμα και είναι ουσιαστικά μια τοξίνη, συμπλήρωσε! Οι έρευνες και τα πειράματα σε ποντίκια απέδειξαν οτι όταν κυκλοφορήσει η πρωτεΐνη ακίδα ελεύθερη στο σωμα του ανθρωπου, μπορεί να προκαλέσει  πολλών ειδών αγγειακά και καρδιακά προβλήματα καθώς κι εγκεφαλικές βλάβες, τόνισε ο κύριος Brindle.

Ένας άλλος  συνάδελφος του Καναδού καθηγητή, ο Γερμανός κορυφαίος ιολόγος Αλεξάντερ Κεκουλέ, χαρακτήρισε τον εμβολιασμό, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, ως ενα παγκόσμιο πείραμα, ενα ιστορικό πείραμα για πρώτη φορά απο την εμφάνιση του Homo Sapiens! Επίσης, τόνισε πως ποτέ καμία επιδημία δεν τελείωσε  με τον εμβολιασμό και δήλωσε αντίθετος με τον εμβολιασμό των παιδιών καθώς δεν κινδυνεύουν σοβαρά από τον κορωνοϊό κι αν εμβολιαστούν οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι απαραίτητος!

Ακόμη πιο καυστικός στις δηλώσεις του, ήταν ο Νεοζηλανδός Dr Damian Wojcik, κλινικός διευθυντής της Northland Enviromental Health Clinic στη πατρίδα του! Συγκεκριμένα, αφού πρώτα εξέφρασε ανοιχτά τις βαθιές ανησυχίες του για την διάθεση των εμβολίων covid-19 κατέληξε με το φοβερό "δε θα κάνω τους ασθενείς μου εργαστηριακους αρουραίους σε ενα παγκοσμιο εμβολιαστικό πείραμα με χιλιάδες θανάτους"!

Αφήσαμε για το τέλος μια έρευνα 5 πανεπιστημίων της Ιαπωνίας που μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, η οποία δημοσιεύτηκε πολύ πρόσφατα στο περιοδικό CELL! Η έρευνα προειδοποιεί οτι κάποια ειδικα αντισώματα διαφορετικα απο τα εξουδετερωτικα,που παράγονται απο την είσοδο του ιού στο αίμα ενδέχεται να προκαλέσουν ενίσχυση της μόλυνσης, καθώς τα εμβόλια δεν είναι κατασκευασμένα για να αναγνωρίζουν την ύπαρξη τους και μπορούν σε τυχόν νέες παραλλαγές ιών να αυξήσουν την μολυσματικότητα!

Βλέπουμε, λοιπόν, οτι συνεχώς προκύπτουν νέα δεδομένα απο τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικά με τα εμβόλια και τον τροπο δράσης του κορωνοϊού και η βιασύνη των φαρμακευτικων εταιριών να προωθήσουν τα σκευάσματα τους, οδηγεί σε τραγικά λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ανθρωπότητα!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί κανείς δεν μιλάει για τους φυσικούς τρόπους ενίσχυσης του ανοσοποιητικού;

Δημοσιογράφοι ή μήπως πιο σωστά πλασιέ εμβολίων!

Θάνατος λίγες μέρες μετά το εμβόλιο; Η υπόθεση ερευνάται! Θάνατος με θετικό τεστ covid; Αιτια θανάτου: covid